سرمایه گذاری 2000 میلیارد تومانی در چند پروژه شهرداری شیراز

سرمایه گذاری 2000 میلیارد تومانی در چند پروژه شهرداری شیراز

شهردار شیراز گفت: یک شرکت ساختمانی وابسته به صندوق بازنشستگی کل کشور برای سرمایه گذاری بیش از دوهزار میلیارد تومان دراین شهر اعلام آمادگی کرده است.

به گزارش شیراز1400 به نقل از روابط عمومی و بین الملل حوزه شهردار، مهندس علیرضا پاک فطرت ، بیان داشت: این شرکت که متعلق به سازمان بازنشستگی کل کشوراست با پشتوانه مناسب، توان مالی بسیار خوبی در امر سرمایه گذاری و اجرای پروژه های مشارکتی دارد .

وی اضافه کرد: برهمین اساس تفاهم نامه ای بین شهرداری و این شرکت به امضاء رسیده و مقدمات لازم برای این سرمایه گذاری فراهم شده است.

وی ادامه داد: پارک فرهنگی – گردشگری 200 هکتاری، مجتمع یک هزار و 200 هکتاری رفاهی – خدماتی و اقامتی ارتفاعات دراک و مجتمع تجاری – مسکونی بهار از جمله پروژه هایی است که با ارزشی بیش از دوهزار میلیارد تومان پس از تایید طرفین در مرحله اول به این شرکت ارائه شده است.

شهردار شیراز، بسته های سرمایه گذاری این شهرداری را در طول تاریخ شهر شیراز و همچنین در کشور بی سابقه دانست و گفت: مجموعه گردشگری واقع در ارتفاعات دراک در غرب شهر شیراز با مساحت یک هزار و 200 هکتار یک مجموعه منحصر بفرد خدماتی – فرهنگی و اقامتی با امکانات متعدد است که صندوق بازنشستگی کل کشور در آن سرمایه گذاری می کند.

پاک فطرت در مورد مجتمع مسکونی – تجاری شهرک بهار، اظهار داشت : این مجموعه نیز در بافت قدیمی و فرسوده شهرک بهار در شرق شیراز اجرا می شود و می تواند این بخش متراکم شهری را متحول سازد.

وی اظهار داشت: پارک 200 هکتاری فرهنگی و گردشگری که درغرب شیراز اجرا خواهد شد نیز از دیگر پروژه های ارائه شده به این شرکت سرمایه گذاری است که اجرای آن می تواند سرانه فضای سبز شیراز و فضاهای اقامتی و تفرجگاهی شیراز را متحول سازد.

شهردار شیراز ارزش معنوی حاصل از اجرایی این گونه طرح ها را با در نظر گرفتن پتانسیل شهرشیراز بسیار بالا دانست و افزود: سومین حرم اهل بیت (ع) با داشتن جاذبه های متعدد فرهنگی و شهرت جهانی، با احداث این مجموعه های مهم گردشگری، میزبان جمع کثیری از بازنشستگان از تمامی ایران اسلامی با سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کل کشور خواهد بود.

شهردار شیراز:
مقدمات و شرایط امن سرمایه گذاری، گام اول جذب سرمایه گذار است

از کل بسته‌های سرمایه گذاری ۶ پروژه مشخص با حجم سرمایه گذاری ۱۷۸میلیارد تومان در سال
۹۰ به انعقاد قرارداد منجر شد و ۷ پروژه با ۱۳۵ میلیارد تومان نیز در آستانه قرارداد است

شهردار شیراز گفت: قبل از جذب و جلب مشارکت بخش خصوصی امنیت سرمایه گذار و بازگشت قطعی سرمایه و سود مناسب فراهم و تضمین می‌شود.
مهندس علیرضا پاک فطرت در جلسه‌ای با مجمع روحانیون و در پاسخ به این پرسش که وضعیت سرمایه گذاری بخش خصوصی در شیراز چگونه است؟ افزود: تا قبل از این بستر لازم برای حضور و مشارکت بخش خصوصی آنگونه که موجب جلب اعتماد و تضمین بازگشت سرمایه مهیا باشد، تأمین نبود.
وی با تصریح اینکه گام برداشتن در جهت جذب سرمایه گذار اگر فارق از بررسی‌های دقیق می‌دانی، نیاز سنجی و انجام کار تخصصی و کار‌شناسی باشد عاقلانه و سنجیده نیست، گفت: اگر قرار است سرمایه گذاری اقدامی منطقی باشد کار باید بر مبنای علمی و دقیق برنامه ریزی و مدیریت شود و در غیر اینصورت ممکن است برای مدت کوتاهی شاهد سرمایه گذاری باشیم اما بی‌تردید موفقیت آنرا نمی‌توانیم تضمین کنیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *