ثبت نام
|
ورود
English
امروز
سه شنبه 1403.10.4
Iranian Construction Engineering and Management
صفحه اصلی
مهندسی و مدیریت ساخت
اصول و مدیریت ساخت
اصول و مقررات پیمان
مدیریت ماشین آلات
روش های ساخت
مهندسی ارزش
مدیریت پروژه
تکنولوژی بتن
مصالح ساختمانی
مدیریت مالی پروژه
ایمنی، بهداشت و محیط زیست
مدیریت کارگاه
کاربرد رایانه در مهندسی
سایر مباحث مدیریت
مهندسی عمران و معماری
علم مهندسی عمران
مطالب حرفه ای و صنفی
معماری و شهرسازی
راه و ترابری
حمل و نقل
سازه و زلزله
ژئوتکنیک
مدیریت منابع آب
سایر مباحث مهندسی
امور دانشجویان و اعضا
عضویت در سایت
دریافت فایل
دانشجویان من
سایر دانشجویان
امور تحصیلی
ارسال مطلب به سایت
همکاری با من
اخبار و اطلاعیه ها
اخبار دانشگاهی
اخبار صنفی و حرفه ای
اطلاعیه ها
سایر خبرها
یک دیدگاه، یک چشم انداز
مطالب خواندنی
معرفی افراد موفق
نگاهی به آینده
اندیشگاه
نوشته های من
پیوند ها
پیوندهای علمی
پیوند های حرفه ای
سایر پیوندها
درباره من
معرفی
علاقه مندی ها
دیدگاه ها
زمینه های تحقیقاتی
فعالیت های حرفه ای
مقالات و آثار علمی
تماس با من
خط فقر مسکن استانهای کشور بررسی شد + نتایج
مشاور طرح جامع مسکن رقم خط فقر مسکن و نیز درصد خانوارهای زیر خط فقر مسکن در استانهای مختلف را تشریح کرد.
در پژوهشی که از سوی محمدرضا فرهادیپور یکی از مشاوران طرح جامع مسکن انجام شده خط فقر مسکن در استان تهران برای هر نفر در سال جاری (میانگین یک سال) یک و نیم میلیون تومان نرخگذاری و برای یک ماه ۱۳۳ هزار تومان تعیین شده است. بنابراین اگر فردی نتواند ماهیانه ۱۳۳ هزار تومان را برای پرداخت هزینه اقامت در مسکن در تهران تهیه کند، بدمسکن محسوب میشود.
بر اساس پژوهشی که این عضو هیئت علمی موسسه آموزش عالی بانکداری ایران تهیه کرده است، یک خانوار چهار نفری در تهران باید ماهیانه ۵۳۲ هزار تومان برای تامین مسکن پرداخت کند در غیر این صورت زیر خط فقر مسکن قرار دارد.
همچنین به گفته این کارشناس اقتصادی بعد از استان تهران بالاترین خط فقر مسکن در ایران را استان هرمزگان با یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان برای یک سال، استان البرز با یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان و سپس استان سیستان و بلوچستان با ۹۶۰ هزار تومان دارا هستند.
کارشناس ارشد اقتصاد مسکن با اشاره به خط فقر مسکن استان ایلام با رقم ۲۸۴ هزار تومان برای یک سال ادامه داد: با توجه به اختلاف فاحش دو استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان با سایر استانها، به نظر میرسد وضعیت فقر مسکن در این دو استان بسیار بالا بوده و برای اصلاح آن نیازمند منابع مالی فراوانی هستیم.
وی همچنین در بخش دیگری از این پژوهش تأکید میکند که ۳۶ درصد مردم استان بوشهر، ۳۳ درصد اهالی استان کرمان و ۳۱ درصد ساکنان خوزستان در وضعیت فقر مسکن قرار دارند که میبایست برای رفع این معضل، برنامهریزی منسجمی در این استانها صورت گیرد.
فرهادیپور با اشاره به زیر خط فقر مسکن بودن ۵۶ درصد مردم سیستان و بلوچستان به عنوان فقیرترین استان کشور از نظر درآمد افراد برای تهیه مسکن مناسب خاطرنشان کرد: بهترین استان از نظر درآمد مردم برای تهیه مسکن، استان تهران است که تنها ۱۱ درصد ساکنان آن درآمدی زیر خط فقر مسکن دارند.
وی همچنین تخمین زده است که تنها ۱۲.۶ اهالی استان زنجان زیر خط فقر مسکنند که نشاندهنده مناسب بودن درآمد اهالی این استان برای تهیه مسکن مناسب است. با این وجود استانهای کرمان با ۴۱.۴ و بوشهر با ۴۱.۲ درصد جمعیت زیر خط فقر بعد از سیستان و بلوچستان بیشترین جمعیت زیر خط فقر مسکن را دارا هستند.
منبع:آفتاب
آرشيو اخبار سايت...
Copyright 2012
تعداد کاربران:
40